<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Aktiesnack med Jojje i juni 2019


Börsen har gått bra under Juni månad men vi har haft ett mycket spännande G20-möte under helgen som kan påverka marknaden framöver. I USA har uppladdningen inför nästa presidentval nu dragit igång när Demokraterna gör upp om vem som ska bli Trumps utmanare.  Jojje avslöjar även vilka 3 aktier han gillar bäst för tillfället och vilken aktie som är största innehavet i Case All Star.

Innehållet i videon speglar förvaltarens personliga åsikter och återger nödvändigtvis inte Case Kapitalförvaltnings officiella ståndpunkt. Kommentarer om enskilda aktier eller andra finansiella instrument ska inte ses som investeringsrekommendation eller rådgivning, utan som marknadsföring av Case Kapitalförvaltnings fonder. Eventuella investeringar sker på egen risk och pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fondsparande bör ses på lång sikt.

Lämna en kommentar