<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Aktiesnack i juli 2016


I detta avsnitt hör vi Jojje kommentera Brexit, oron på börsen och ränteläget men han avslöjar även vilken aktie han gillar bäst för tillfället.

Aktiesnack med Jojje är en nyhetskanal som produceras av Case Kapitalförvaltning AB och innehållet i Aktiesnack ska tolkas som marknadsföring. Samtliga investeringar sker på egen risk och innehållet i videon speglar förvaltarens personliga åsikter och återger nödvändigtvis inte Case Kapitalförvaltnings officiella ståndpunkt. Kommentarer om enskilda aktier eller andra finansiella instrument ska inte ses som investeringsrekommendation eller rådgivning, utan som marknadsföring av våra fonder. Pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fondsparandet bör ses på lång sikt.

Lämna en kommentar