<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fair Play får pris som bästa blandfond!


Thomson Reuters Lipper Fund Award 2018 utnämner vår blandfond Fair Play till den bästa fonden i sin kategori. Tidigare har vår företagsobligationsfond Safe Play tilldelats pris som bästa fond men nu är det Fair Plays tur.

Fair Play får utmärkelsen bästa fond inom kategorin Mixed Asset SEK Balanced, tidsperioden 3 år. 

– "Det är extra glädjande att vi denna gång erhållit ett internationellt erkännande för vårt arbete. The Lipper Fund Awards räknas som en av de absolut mest prestigefyllda priserna på internationell nivå", säger verkställande direktören Johan Andrassy i en kommentar.

– "Det här är det tredje fondpriset vår förvaltning får inom 12 månader, något vi självklart är mycket glada över. Det är ett starkt bevis på att vi har en framgångsrik förvaltning och vi har all anledning att vara stolta", tillägger en av fondens förvaltare Georg Norberg.

Ratingföretaget Lipper delar varje år ut priser till de bästa fonderna i över 20 länder runt om i Asien, Europa och USA. Lipper ägs av Thomson Reuters, en av världens största internationella nyhetsbyråer. The Lipper Fund Awards uppmärksammar de fonder i världen som visat genomgående stark riskjusterad avkastning i förhållande till likartade fonder under en tre, fem och tio-årsperiod.

Läs mer om Fair Plays utmärkelse »»

 

Lämna en kommentar