<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Våra räntefonder stänger halvåret med flaggan i topp!


Vi går nu mot semestertider och kan med det summera ett starkt första halvår för våra fonder. Våra ränteförvaltare, Tom Andersson och Andreas Rask, har verkligen lyckats att navigera rätt i återhämtningen efter Coronakrisen.

Högräntefonden Case Fair Play och företagsobligationsfonden Case Safe Play parkerar sig som bästa respektive näst bästa fond sett till senaste 12 månaderna, när vi tittar på samtliga räntefonder i SEK. Fonderna är upp 4,21% respektive 6,16% i år.

Fonderna har varit kraftigt underviktade mot fastigheter samt haft ett fokus på stabila bolag och obligationer med god likviditet, en framgångsrik strategi vi förstås fortsätter med framöver. Vi vill tacka alla kunder och samarbetspartners, nya som gamla, som gett oss förtroende att förvalta deras pengar och därför känns det extra kul att vi kan leverera en ränteförvaltning som verkligen ligger framkant. 

 


Jag vill även passa på att önska er en riktigt trevlig sommar och vi finns självklart här för er även under semestertiderna. 

Calle Bergenstråhle

Texten ovan är marknadskommentarer från Case och ska inte ses som investeringsrekommendation eller rådgivning. Eventuella investeringar sker på egen risk och pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fondsparande bör ses på lång sikt.

 

 

 

Lämna en kommentar