<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nu när Case Group AB börsnoteras har alla möjligheten att bli aktieägare i samma bolag som tennislegenden Stefan Edberg, NHL-stjärnan Nicklas ”Lidas” Lidström och golfproffset Henrik Stenson, som alla är stora ägare.

Stefan Edberg är en av Sveriges och världens bästa tennisspelare genom tiderna. Som tennisspelare i världstoppen (rankad etta under totalt 72 veckor) var hans spelstil offensiv, och han attackerade bollarna elegant och effektivt för att komma till snabba avslut. Tenniskarriären tog slut 1996, men till skillnad från många andra elitidrottsmän var Stefan Edberg redan när han slutade med tennisen förberedd för ett nytt liv: som aktiv investerare på börsen och förvaltare av sitt kapital. 

– Att få bli delägare var oerhört spännande och nu har jag varit med och byggt upp bolaget under nästan ett decennium. Nu när vi går till börsen kommer många fler att få möjligheten att bli aktieägare i ett väldigt spännande bolag, säger Stefan Edberg.

Under de senaste åren har vi framgångsrikt utvecklat bolagets fondförvaltning och hittat vår nisch på marknaden. Vi har anpassat vårt fondutbud för att växa inom områden som drivs av trender så som exempelvis hållbarhet. Vi ser att efterfrågan på våra fonder ökar, vilket även återspeglas i bolagets utveckling sedan 2015 där omsättning, resultat och förvaltad fondvolym mer än fördubblats under perioden. Case har stora möjligheter för fortsatt tillväxt och nu ser vi fram emot nästa steg i vår utveckling som noterat bolag. Vi ska självklart fortsätta att leverera god riskjusterad avkastning för våra fondkunder, tillägger Case Groups VD Johan Andrassy.

Case har haft en fin utveckling som privat bolag och har under åren upplevt en stor efterfrågan från allmänheten att få bli aktieägare och vara med på bolagets tillväxtresa. I samband med listningen på Nasdaq First North Growth Market genomförs en nyemission, som vid fullteckning tillför bolaget cirka 25 miljoner kronor och pengarna ska primärt användas till förvärv, antingen av enskilda fonder eller hela fondbolag.

Läs Case Groups pressmeddelande och ta del av investeringsmemorandum här >>>Texten ovan är reklam från Case och ska inte ses som investeringsrekommendation eller rådgivning. Eventuella investeringar sker på egen risk och pengar som placeras i finansiella instrument kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. 

 

 

Lämna en kommentar