<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

All Star månadsbrev januari 2021


Case All Star - 

Årets första månad har passerat och den har bestått av många olika känslolägen. Månaden inledde med stor optimism när vaccinering satt igång runt om i världen och Joe Biden svors in som president i USA. Vi fick se stora rörelser på börserna i USA som även spridde sig till Sverige när småspararna samlade ihop sig på Reddit-forum och gjorde ”revolt” mot hedgefonderna som blankat aktier som Gamestop, AMC och Nokia. Aktierna steg under vecka 4 med flera hundraprocent för att nu vid månadsskiftet gått ner större delen av uppgången.

Strax innan månadsskiftet började en viss oro nå börserna igen och en del av den stora uppgången vi sett under första månaden på börserna tog sig en liten dipp. Början av året innebär även rapportsäsong där vi sätt flera bolag som rapporterat både över och under analytikers förväntningar för det sista kvartalet av coronaåret-2020.

All Star gick under månaden upp med 2,7%. Bra rapporter har kommit in från bland anat Ericsson och Intrum. Lite sämre var rapporten från Billerud. Under månaden har vi bland annat köpt i Industrivärden och Storytel samt sålt i Nokia.

Fondfakta        2021-01-31

PERIOD

AVKASTNING   STÖRSTA INNEHAV  
1 månad +2.66%   INVESTOR B 6.88%
3 månader +14.36%   MILLICOM SDB 5.25%
1 år +21.04%   HEXAGON B 4.92%
      KINNEVIK B 4.60%
Sedan årsskiftet

+2.66

  ERICSSON B 4.26% 

 

 

Skärmavbild 2019-05-27 kl. 16.35.13

NIVÅ 5 - MELLAN RISK

Risk/avkastningsindikatorn visar sambandet mellan risk och möjlig avkastning vid en investering i fonden. Indikatorn baseras på hur fondens värde har förändrats de senaste fem åren. Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet. Ta alltid del av faktablad innan du genomför ett köp. Faktablad och informationsbroschyr finns tillgängliga på vår hemsida eller kan tillhandahållas brevledes.

 

Lämna en kommentar