<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi är Case


Världen blir mer och mer komplex och det börjar även bli svårt för proffsen att tajma marknaden. Tajming handlar mycket om att växla mellan ränteplaceringar och aktier.

Se filmen om Case

Så här tänker vi

case-bank.png

Vi är inte någon bank

Case inte är någon bank som erbjuder en massa olika produkter och tjänster utan vi är enbart fokuserade på att leverera högklassig fond- och kapitalförvaltning. Vi håller det enkelt

case-portfolj.png

Vi håller det enkelt

Vi talar samma språk som våra kunder. Vi gillar nämligen inte det där finanssnacket. Du ska förstå vad vi pratar om – och tvärtom. På så sätt blir kapitalförvaltning enkelt.

case-lista.png

Vi är tydliga

Vi har inga dolda avgifter eller kostnader och vår prismodell är tydlig och transparent. Vi tycker att du som kund på ett enkelt sätt ska se vad din förvaltning kostar.

case-safeplay.png

Vi är engagerade

Vi brinner för fond- och kapitalförvaltning på samma sätt som en ishockeyspelare brinner för att vinna ett OS- eller ett VM-guld och det återspeglas i jobbet vi utför.

case-tjanst.png

Vi håller vad vi lovar

Vi är raka, uppriktiga och långsiktiga i alla våra relationer. När vi lovar något avser vi hålla det.

case-forvaltning.png

Vi tar ansvar

Vi tar ansvar för att dina pengar förvaltas på ett säkert och tryggt sätt och vi kommer att göra allt för att du ska bli en nöjd sparare.

Du kommer att trivas med oss

case-portfolj.png

Professionell förvaltning

Hos kund hos Case erhåller du alltid samma professionella förvaltning som världsstjärnorna Stefan Edberg och Nicklas Lidström oavsett hur mycket eller hur lite pengar du väljer att investera.

case-graf.png

Fonder som levererar

Samtliga av våra fonder har levererat bra avkastning till spararna och våra fonder har erhållit höga betyg hos oberoende analysföretag.

case-fonder.png

I samma lag

Vi är ingen bank utan en fristående kapitalförvaltare och har som enda uppgift att leverera trygg och stabil avkastning till våra sparare.

Vi finns på fyra vackra platser i Sverige

Case är ett fristående bolag för att kunna garantera kunderna marknadens bästa analys och förvaltning. Vi skapar mervärde för privatpersoner, företag och institutioner. Case finns i fyra städer och har cirka 14 medarbetare.

Mot bakgrund av Stefan Edbergs och Nicklas Lidströms engagemang i bolaget, både som ägare och kunder, har Case en naturlig koppling till sport och framförallt tennis och ishockey. Case är sedan flera år engagerade i olika idrottsevenemang, bland annat Swedish Open i Båstad, Kings of Tennis samt Stockholm Open.

Om oss - Case Kapitalförvaltning

Behöver du hjälp?

Är du osäker vilken fond eller tjänst som passar dig går det bra att fylla i kontaktformuläret nedan så kontaktar en av våra förvaltare dig inom kort. Du når oss även på 08-662 06 90 eller info@casefonder.se