<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Georg Norberg

Fondförvaltare
08-662 06 90
georg.norberg@casefonder.se

För många fondsparare är Georg Norberg ett känt ansikte. Under åren har han deltagit på otaliga aktiekvällar och har med sin lugna och övertygande argumentation vunnit spararnas förtroende. Georg har mer än 30 års erfarenhet i finansbranschen huvudsakligen som fondförvaltare. I tidernas begynnelse även som mäklare på börsgolvet i Gamla Stan.

Intresset för aktiemarknaden väcktes när karriären startades på ett av Handelsbankens kontor. Det är var aktiemarknaden som snabbt fångade Georgs intresse på bankkontoret och när bankdirektören blev chef för fondavdelningen fick Georg sin chans. När börsen datoriserades runt 1990 övergick Georg helt till att arbeta med förvaltning. Hos Erik Penser Bank startade Georg en av de första Hedgefonderna på den svenska marknaden vilket blev en stor framgång för både andelsägare och firman. Senare har Georg förvaltat rena aktiefonder med olika inriktning, ofta med småbolagsfokus hos ett antal olika fondbolag.

Utanför arbetet flyr Georg gärna bort från informationsflödet som konstant sköljer över en förvaltare och ägnar sin fritid åt att sköta och renovera sitt lantställe i Norrtäljetrakten.

 

casefonder-swedsec.png