<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

George Svensson

Back Office
08-663 35 20
george.svensson@casefonder.se

George framgångsrikt kombinerade sina studier med aktiv deltagande i division 1-tennis vid New Jersey Institute of Technology i USA, där han erhöll en kandidatexamen inom företagsekonomi med inriktning på Financial Technologies. Under sin universitetstid var George inte bara en framstående lagkapten för tennislaget utan även en ledande kraft som kapten för skolans Chartered Financial Analyst "CFA" - Research Challenge team.

George har alltid känt en stark dragning mot finansvärlden och har fortsatt att bygga sin karriär inom området. För närvarande innehar han rollen som hållbarhetsansvarig på Case, där han aktivt bidrar till företagets arbete inom ESG och hållbarhetssträvanden.

Inte bara begränsad till finans och arbete, visar George också intresse för en aktiv fritid. Utöver att navigera aktiemarknaden och svinga tennisracketen, trivs han med att spela golf och padel när han vill koppla av och njuta av sina hobbies.

casefonder-swedsec.png