<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Safe Play - Case Fonder

Nu har du möjlighet att spara i Sveriges mest prisade räntefond!


Spara i våra fonder

Fondmarknaden utser Safe Play till årets räntefond!

Motivering är följande:

I en kategori där många komponenter spelar stor roll, inte minst dagens extrema lågräntemiljö, kan det vara en utmaning för förvaltare att leverera en tillfredsställande avkastning. Vi har valt en fond som i första hand vänder sig till en svensk placerare som ser en trygghet i att ha ränteplaceringar på vår egen hemmamarknad. Vi bedömer även att det är viktigt att ha en dagligt handlad fond med låga insättningskrav. Fonden har funnits med i våra slutliga urval under flera år och tar nu steget fullt ut att ta hem segern i denna kategori 2017"

Safe Plays stjärnförvaltare i intervju med Finwire.tv efter utmärkelsen!

Hör Tom Anderssons berätta om Safe Plays framgångskoncept och hur han har lyckats skapa avkastning i fonden trots att vi har negativ ränta i Sverige.

Vår strategi är att främst investera i räntepapper med kort duration, hög kreditvärdighet och fondens mix av obligationer bäddar för en fortsatt konkurrenskraftig avkastning. I tider av oro för en eventuell bostadsbubbla och en högt värderad börs kan man sänka risken i sin portfölj genom att placera i Safe Play
Tom Andersson
Ansvarig fondförvaltare
Vi är mycket glada över utmärkelsen men framförallt stolta för att vi år efter år lyckats skapa avkastning åt våra fondsparare. Safe Play har sedan starten 2011 varit stommen i mitt privata sparande!
Stefan Edberg
Tennislegendar med eget sparande i fonden

Safe Play kammar hem två utmärkelser under samma år!


Trots stenhård konkurrens bland många duktiga fondbolag har Safe Play blivit utsedd till Sveriges bästa räntefond.

Utmärkande för vinnarfonderna hos Fondmarknaden är att de alla är aktivt förvaltade och att det är lokalt placerade förvaltare som toppar listan.

Ladda ned broschyren för att läsa mer om Safe Plays utmärkelser och Sveriges mest prisade företagsobligationsfond!