<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Case Elite


Case har lång erfarenhet att hjälpa idrottsstjärnor med skräddarsydd kapitalförvaltning utifrån varje individs behov.

Fokusera på din idrott

Oavsett om du har avslutat din idrottsliga karriär eller är mitt uppe i den är detta en kapitalförvaltningstjänst som passar dig.

En idrottsstjärna tjänar ofta mycket pengar i början av sitt liv till motsatsen mot en entreprenör eller företagare där kapitalet ofta blir tillgängligt i slutet av karriären. Därför ställer det ännu högre krav på idrottsstjärnornas kapitalförvaltningstjänst eftersom pengarna ska räcka en hel livslängd. Vi på Case kan hjälpa till att förvalta intjänade pengar både under och efter den aktiva karriären, så att du som idrottare ska kunna leva på avkastningen.

Är du intresserad av eller vill veta mer om tjänsten går det bra att fylla i kontaktformuläret nedan så kontaktar en av våra förvaltare dig inom kort. Du når oss även på 08-662 06 90 eller info@casefonder.se

Jag har hjälpt idrottsstjärnor sedan mitten av 90-talet och vet hur komplexa deras situationer kan vara med allt ifrån deklaration av inkomster utomlands till kapitalplaceringar.
Henrik Strömbom
Partner
case-forvaltning-vit.png

Lägg över ansvaret på oss

Vi förvaltar ditt kapital utifrån dina speciella behov och du slipper att på egen hand fatta viktiga investeringsbeslut och konstant bevaka marknaden.

case-fonder-vit.png

Vi spelar i samma lag

Vår ersättningsmodell baserar sig på vår prestation vilket innebär att vi har samma incitament som kunden att förvaltningen ska utvecklas väl.

case-graf-vit.png

Vi lever för aktiemarknaden

Case brinner för fond- och kapitalförvaltning på samma sätt som en idrottare brinner för att vinna ett OS- eller ett VM-guld och det återspeglas i jobbet vi utför.

Boka ett möte

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en av våra förvaltare dig inom kort.

Letar du efter våra fonder?

Alla våra fonder