<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
case-portfolj-vit.png

Diskretionär förvaltning


Vi är den fristående förvaltaren som gör allt för att du ska erhålla högklassig kapitalförvaltning.

Skräddarsydd förvaltning

Vi erbjuder diskretionär kapitalförvaltning av god kvalitet med hög personlig service. Tjänsten innebär att vi förvaltar ditt kapital utifrån dina speciella behov och krav. Vi erbjuder diskretionär förvaltning av aktier och räntebärande värdepapper, men du kan även välja att att ha fonder i din portfölj.

Tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt förvaltningsavtal. Det innebär att du överlåter förvaltningen till oss och vi sköter placeringsbesluten inom ramen för överenskomna riktlinjer. Diskretionära förvaltning sker utifrån modellportföljer. Ett vanligt mål med förvaltningen är att avkastningen över tiden ska vara stabil över en hel konjunkturcykel och därmed skapa mervärde i form av överavkastning jämfört med fastställda jämförelseindex. Kunderna erbjuds att vara investerade när aktiemarknaden är på väg uppåt och att undvika att vara investerade när börsen är på väg nedåt.

Är du intresserad av diskretionär kapitalförvaltning eller vill veta mer om tjänsten går det bra att fylla i kontaktformuläret nedan så kontaktar en av våra förvaltare dig inom kort.Du når oss även på 08-662 06 90 eller info@casefonder.se

Vi kan erbjuda kunderna bra service, bra förvaltning samt trygghet och det tror jag att det är många som vill ha.
Stefan Edberg
Tennislegenden om diskretionär förvaltning
case-portfolj-vit.png

Lägg över ansvaret på oss

Vi förvaltar ditt kapital utifrån dina speciella behov och du slipper att på egen hand fatta viktiga investeringsbeslut och konstant bevaka marknaden.

case-fonder-vit.png

Vi spelar i samma lag

Vår ersättningsmodell baserar sig på vår prestation vilket innebär att vi har samma incitament som kunden att förvaltningen ska utvecklas väl.

case-graf-vit.png

Vi lever för aktiemarknaden

Case brinner för fond- och kapitalförvaltning på samma sätt som en ishockeyspelare brinner för att vinna ett OS- eller ett VM-guld och det återspeglas i jobbet vi utför.

Boka ett möte

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en av våra förvaltare dig inom kort.

Letar du efter våra fonder?

Alla våra fonder