<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
case-graf-vit.png

Fondsparande


Case erbjuder sparande i fonder med olika förvaltarstil och riskprofil. Flera av våra fonder har fått mycket bra betyg av oberoende analysföretag. Värdeutvecklingen i våra fonder har över tiden varit bättre än jämförelseindex (se informationsbroschyrer för individuella jämförelseindex). 

Köp fonder

Enkelt sparande

Fonder är ett bekvämt sätt att spara i. Du bestämmer själv hur mycket, hur länge och med vilken risk du vill spara, resten sköter fondförvaltarna. En fond kan beskrivas som ett kollektivt sparande där du äger en del av fondens placeringar. Våra fonder kan innehålla enbart aktier och obligationer eller en kombination av dessa.

Du kan spara regelbundet genom att varje månad ha automatisk överföring av pengar från ditt lönekonto till en eller flera fonder. Genom att spara regelbundet tar du inte risken att investera enbart när kurserna är höga, utan kommer att sätta in pengar även när det är billigt.

Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet

Är du osäker vilken fond som passar dig går det bra att fylla i kontaktformuläret nedan så kontaktar en av våra förvaltare dig inom kort. Du når oss även på 08-662 06 90 eller info@casefonder.se

”Jag tycker det är viktigt spara eftersom det trots allt är vägen till en bra och trygg finansiell framtid. Jag har valt att spara i Case Högräntefond eftersom den ger mig möjligheten att erhålla bra avkastning till en rimlig risk”
Daniel, 31 år
Fondsparare i Fair Play

Hur har det gått för våra fondsparare?

Se hur det har gått

Några frågor? Läs vår FAQ

case-bank-vit.png

Professionell förvaltning

Hos fondkund hos Case erhåller du alltid samma professionella förvaltning som världsstjärnorna Stefan Edberg och Nicklas Lidström oavsett hur mycket eller hur lite pengar du väljer att investera.

case-tjanster-vit.png

I samma lag

Vi är den fristående kapitalförvaltaren som spelar i samma lag som kunden. Vi är ingen bank utan en fristående fondförvaltare och har som enda uppgift att leverera förstklassig fondförvaltning till våra sparare.

case-graf-vit.png

Fonder som levererar

Flera av våra fonder har fått mycket bra betyg av oberoende analysföretag och utvecklingen i våra fonder har över tiden varit bättre än jämförelseindex.

Välj vilken fond som passar dig och kom igång med ditt sparande idag.

Alla våra fonder 

Behöver du hjälp?

Är du osäker vilken fond eller tjänst som passar dig går det bra att fylla i kontaktformuläret nedan så kontaktar en av våra förvaltare dig inom kort. Du når oss även på 08-662 06 90 eller info@casefonder.se