<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
case-portfolj-vit.png

Fokus på kunden


Vi tycker det ska vara bekvämt och enkelt att spara, även för dig som saknar tid och intresse att hålla koll på det här med placeringar. Med vår tjänst förmögenhetsförvaltning kan du lägga tiden på det du vill och låta oss sköta ditt sparande.

Personlig förvaltning

Vi erbjuder kapitalförvaltning av god kvalitet med hög personlig service. Case är en personlig och fristående förmögenhetsförvaltare med lång erfarenhet av framgångsrik kapitalförvaltning åt privatpersoner, företag och institutioner.  

Närheten till våra kunder är viktig, den bygger förtroende och tillgänglighet. Detta är tjänsten för dig som kräver mer än vanligt sparande och vill ha en relation till den som förvaltar dina pengar. En kompetent, engagerad och närvarande person du känner förtroende för. Vi levererar det vi lovar och oftast mer än så. Vårt fokus är att överträffa dina förväntningar.

Med hjälp av vår tjänst förmögenhetsförvaltning kan du fokusera på det som är viktigast för dig. Vi ger dig trygghet i olika former när det gäller din förmögenhet. Vi bevakar hela tiden omvärlden för att kunna reagera på förändringar i lagstiftning och annat som kan påverka ditt kapital.

Målsättningen med vår förvaltning är att erbjuda dig en bra långsiktig avkastning för din önskade risknivå. Du får tillgång till Case samlade förvaltningskompetens och expertis, och en förvaltningslösning med noga utvalda investeringar. 

Är du intresserad av förmögenhetsförvaltning eller vill veta mer om tjänsten går det bra att fylla i kontaktformuläret nedan så kontaktar en av våra representanter dig inom kort. Du når oss även på 08-662 06 90 eller info@casefonder.se

Vi kan erbjuda kunderna bra service, bra förvaltning samt trygghet och det tror jag att det är många som vill ha.
Stefan Edberg
Tennislegenden om diskretionär förvaltning
case-portfolj-vit.png

Lägg över ansvaret på oss

Vi förvaltar ditt kapital utifrån dina speciella behov och du slipper att på egen hand fatta viktiga investeringsbeslut och konstant bevaka marknaden.

case-fonder-vit.png

Vi spelar i samma lag

Vår ersättningsmodell baserar sig på vår prestation vilket innebär att vi har samma incitament som kunden att förvaltningen ska utvecklas väl.

case-graf-vit.png

Vi lever för aktiemarknaden

Case brinner för fond- och kapitalförvaltning på samma sätt som en ishockeyspelare brinner för att vinna ett OS- eller ett VM-guld och det återspeglas i jobbet vi utför.

Boka ett möte

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar en av våra förvaltare dig inom kort.

Letar du efter våra fonder?

Alla våra fonder