<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pensionsspara


Hos Case kan du pensionsspara genom din allmänna pension (PPM), tjänstepension och privat pensionssparande.

PPM

Varje månad sätts automatiskt pengar av till din framtida pension som motsvarar ett belopp på 18,5% av din lön. Den allmänna pensionen består av dels inkomstpension, dels premiepension (PPM). Där 16% går till inkomstpension och 2,5% går till PPM.

Premiepensionsdelen placeras i fonder och du kan själv välja vilka dessa fonder ska vara. Om du inte gör ett eget fondval placeras dina pengar i ett statligt ickevalsalternativ.

Genom att vara aktiv skapar du möjligheter. Att placera din premiepension i aktiefonder kan göra skillnad för din framtida pension. Några procents extra avkastning kan betyda tusenlappar i extra pension varje månad.

Vår aktiefond Case Power Play är ett nytillskott av valbara fonder i PPM som du nu kan pensionsspara i.

För att pensionsspara i Case Power Play loggar du in på Mina sidor hos ppm.nu och söker efter Case Power Play.

https://www.ppm.nu

Tjänstepension

Tjänstepension är en viktig del av din totala pension. Det är din arbetsgivare betalar in pengar till din framtida tjänstepension och beloppet styrs antingen genom kollektivavtal eller den pensionspolicy som din arbetsgivare har.

Du som har din tjänstepension hos Skandiabanken, Avanza eller Nordnet kan välja att pensionsspara i våra fonder. Allt du behöver göra är att logga in på din bank och välja någon av våra fonder Safe Play, Fair Play eller Power Play.

Privat pensionssparande

Vill du spara privat till din framtida pension finns det olika sätt att spara på. Två exempel på långsiktigt pensionssparande är att sätta undan pengar i ett investeringssparkonto (ISK) eller spara pengar i en kapitalförsäkring.

De flesta banker erbjuder både ISK och kapitalförsäkring till sina kunder och i dessa kan du sedan spara i våra fonder.

Case samarbetar med följande banker som erbjuder sparande i våra fonder genom ISK eller kapitalförsäkring.

Se vilka banker Case samarbetar med

Letar du efter våra fonder?

Alla våra fonder

Behöver du hjälp?

Är du osäker vilken fond eller tjänst som passar dig går det bra att fylla i kontaktformuläret nedan så kontaktar en av våra förvaltare dig inom kort. Du når oss även på 08-662 06 90 eller info@casefonder.se