<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Safe Play på prispallen igen!


Denna gång är det Fondmarknaden.se som sätter Safe Play längst upp på prispallen. Fondmarknaden.se utser varje år årets bästa fonder inom olika fondkategorier. Den flerfaldigt prisbelönta fonden Safe Play fick i år utmärkelsen ”Bästa Räntefond 2017”.

Motiveringen till utmärkselsen är följande: "I en kategori där många komponenter spelar stor roll, inte minst dagens extrema lågräntemiljö, kan det vara en utmaning för förvaltare att leverera en tillfredsställande avkastning. Vi har valt en fond som i första hand vänder sig till en svensk placerare som ser en trygghet i att ha ränteplaceringar på vår egen hemmamarknad. Vi bedömer även att det är viktigt att ha en dagligt handlad fond med låga insättningskrav. Fonden har funnits med i våra slutliga urval under flera år och tar nu steget fullt ut att ta hem segern i denna kategori 2017"

Vi är mycket glada över utmärkelsen men framförallt stolta för att vi år efter år lyckats skapa avkastning åt våra fondsparare. Safe Play har sedan starten 2011 aldrig haft ett negativt år. Detta trots att 2015 var ett utmanande år för räntefonder, säger tennislegenden Stefan Edberg.

Jag är jättestolt över mina medarbetare, våra samarbetspartners och inte minst våra kunder som har gett oss förtroendet att förvalta deras pengar. Det är vi tillsammans som gjort detta möjligt, säger bolagets verkställande direktör Johan Andrassy.

Vår strategi att främst investera i räntepapper med kort duration, hög kreditvärdighet och fondens mix av obligationer bäddar för en fortsatt konkurrenskraftig avkastning. I tider av oro för en eventuell bostadsbubbla och en högt värderad börs kan man sänka risken i sin portfölj genom att placera i Safe Play,
tillägger fondens ansvarige förvaltare Tom Andersson.

Lämna en kommentar