<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

VD sammanfattar året för Case!


2017 har lidit mot sitt slut och jag kan konstatera att vi lämnar ytterligare ett spännande och händelserikt år bakom oss. 

Vi började 2017 med att erhålla pris för bästa fond av Morningstar. Detta blev startskottet för det bästa året i Case historia och vi ökade våra fondvolymer med 82 procent. Vi har sett att många sparare letar efter avkastning utan att behöva vara exponerade mot aktiemarknaden, särskilt i tider när sparkontot inte ger någon ränta och det är här vår räntefond Safe Play har skördat stora framgångar. Safe Play som under 2017 gav spararna hela 4,9 procent i avkastning efter samtliga kostnader och avgifter. 

Under året fick vi även in en ny delägare i form av golfproffset Henrik Stenson. Att få möjligheten att samla några av Sveriges mest framgångsrika idrottare, Stefan Edberg, Nicklas Lidström och Henrik Stenson, under ett och samma tak är nästan för bra för att vara sant.

Vi lanserade även två nya aktiefonder under året, Power Play och All Star. Vi har tidigare levererat framgångsrik aktieförvaltning åt våra mest förmögna kunder och vill genom våra nya fonder göra denna förvaltning tillgänglig för alla sparare, oavsett belopp.

Avslutningsvis kan jag inte vara mer nöjd med året som varit och vi avslutar med flaggan i topp. Både Safe Play och Fair Play stänger året med höga betyg hos Morningstar. Vi har nya utmärkelser på ingång och som vd på Case kan jag med gott samvete säga att framtiden ser mycket ljus ut.

Jag vill även passa på att tacka mina medarbetare, våra samarbetspartners och inte minst våra kunder som har gett oss förtroendet att förvalta deras pengar. Det är vi tillsammans som gjort detta möjligt.

 

Johan Andrassy
Verkställande direktör

Lämna en kommentar