<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Är du vår nya receptionist?


Vi på Case behöver förstärka vårt lag med en ny receptionist till vårt Stockholmskontor! Som receptionist är du företagets ansikte utåt. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad och snabbt kan anpassa dig till olika situationer samt tycker om att arbeta med människor. Receptionisten svarar i telefon, tar emot besökare och bud samt visar dem tillrätta på företaget.

Du sköter beställningarna till lunchmöten, kontorsmaterial och andra administrativa arbetsuppgifter, Vi ser gärna att du är med och aktivt utformar din roll genom att komma med idéer och förslag på förbättringar i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper inom Officepaketet likväl mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du en energispridare med service ut i fingerspetsarna som trivs med ansvar. Du är driven, noggrann och flexibel – du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Case är ett privatägt företag som grundades 2004 av en samling entreprenörer med det gemensamma målet att erbjuda aktiv och personlig kapitalförvaltning åt förmögna privatpersoner, idrottsstjärnor, företagare och entreprenörer. Vår verksamhet är indelad i tre områden – dels individuell förmögenhetsförvaltning, dels en aktiv förvaltning av två fonder, en företagsobligationsfond och en blandfond. Vårt tredje affärsområde, Case Elite, fokuserar på förmögenhetsförvaltning specifikt för idrottsprofiler.

Har du frågor angående tjänsten går det bra att kontakta Anne-Marie Leth på 08-663 35 20 eller anne-marie.leth@casefonder.se.

För att söka tjänsten ber vi dig maila din ansökan till anne-marie.leth@casefonder.se senast den 14 februari 2016.

 

 

Lämna en kommentar