<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=217910878687198&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Henrik Stenson ny delägare i Case!


Henrik Stenson, majorvinnare och Sveriges bästa manliga golfare genom tiderna, blir delägare i det framgångsrika kapitalförvaltningsbolaget Case där bland annat tennislegenden Stefan Edberg och NHL-stjärnan Nicklas Lidström är storägare. Case har varit mycket framgångsrik i sin förvaltning där två av bolagets fonder har högsta rating.

Kapitalförvaltningsbolaget Case, med huvudkontor i Stockholm, är mycket stolta över att knyta ytterligare en av Sveriges främsta idrottsprofiler till sig. Stefan Edberg var med och grundade Case redan 2004, Nicklas Lidström kom in i bolaget 2015 och nu är Henrik Stenson nästa sportprofil att bli delägare i Case.

Det känns som att Stefan EdbergNicklas Lidström och Henrik Stenson har mycket gemensamt beträffande det sportsliga, men även hur de har hanterat sina respektive karriärer. Trion har vårdat sina varumärken på ett föredömligt sätt. Henrik har hög integritet, är professionell i allt han gör och lämnar inget åt slumpen. Han stärker vårt företag på flera sätt och med vår nya ägarbild är jag övertygad om att Case kommer att skörda ytterligare framgångar, säger Johan Andrassy, VD på Case.

Case grundades 2004 och har under de senaste åren haft en stark tillväxt, mycket tack vare bolagets stabila, trygga och värdebevarande investeringsfilosofi. Fonderna Safe Play, Fair Play och Power Play har levererat mycket bra riskjusterad avkastning. Safe Play fick i början av året utmärkelse som bästa fond i sin kategori av det oberoende ratinginstitutet Morningstar.

Jag är mycket glad att inleda samarbetet med Stefan, Nicklas och de andra på Case. Bolaget är en stabil och trovärdig aktör med en tydlig lågrisk-profil. Inom golfen  pratar man ibland om risk/reward, i detta fall föredrar vi dock att fokusera på reward, säger Henrik Stenson

Lämna en kommentar